Comcafé

Wij zegenen elkaar als we liefdevol aanwezig zijn wanneer anderen hun eigen antwoord zoeken op hun persoonlijke omstandigheden.

vrij naar Carol Ochs

 


 
Praat mee in het Comcafé
Waar onderling verschil de basis is voor ontmoeten
 

Het Comcafé maakt het mogelijk om te praten over dingen die belangrijk  voor je zijn. Door gebruik te maken van de principes van geweldloze communicatie* krijgen de gesprekken diepgang en kunnen ze duidelijkheid en inzicht geven over wat in jouw en anderen leeft.
 
Iedereen is welkom. Er is geen opleiding nodig of kennis van geweldloze communicatie. Deelname is geheel vrijblijvend en kosteloos.  
 

In het Comcafé is er ruimte om jezelf uit te spreken over het onderwerp dat op de agenda staat. Het biedt gelijkertijd ruimte om te leren luisteren naar elkaar. De diepgang ontstaat door begrijpen boven overtuigen te plaatsen en zo open te staan voor de onderlinge verschillen. Er is geen goed, beter, best. Er is geen '"zo doen wij dat" of "zo hoort dat". Er is geen intentie om een waarheid te vinden. Er is ruimte om inzicht te krijgen in wat er in jouw en in anderen leeft.
 
Het Comcafé vindt plaats in mijn huiskamer, Dagpauwoog 11 te Meppel. Ze beginnen om 9.30 en eindigen om 11.30. Vooraf aanmelden stel ik op prijs.

 

Agenda >>

 


* Gedachtegoed van Marshall. B. Rosenberg
 
 

Schakeren, Meppel, 06 - 20049826, K.v.K.: 04088534 | Leveringsvoorwaarden