Trajecten en investering

Elke groei is een sprong in het duister, onopzettelijke daad zonder voordeel van de ervaring.

 

Henry Miller

 

Heb jij in een functioneringsgesprek afspraken gemaakt om je verder te ontwikkelen? Heb jij het idee dat je loopbaan wel een zetje kan gebruiken? Vraag je je wel eens af wat jij kan doen om meer balans te vinden? Wil je gewoon af en toe sparren of spiegelen? Een coaching traject kan uitkomst bieden!

 

Voordat er een traject gestart wordt is er een kennismaking- en intakegesprek van 30 minuten. Dit gesprek is kostenloos.

 

Coachingtraject

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor een vragen rond balans, persoonlijke- en loopbaanontwikkeling. Het traject bestaat uit 6 gesprekken van 1,5 uur. Het 1e gesprek gaat vooral over de coachvraag en het verwachtte resultaat. Gedurende het traject meten we de voortgang. Het einde van het traject is resultaatbewust in beweging zijn.

 

Eenmalige investering: € 750,- ex. BTW, reis- en verblijfkosten. 

 

 

Intervisie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor iedereen die behoefte heeft om af en toe stil te staan bij de vragen "weet ik nog wat ik doe?" en "doe ik nog wat ik wil?". Een uur investering in persoonlijke koersbepaling.

 

Investering per gespek: € 80,- ex. BTW, reis- en verblijfkosten.

Strippenkaart voor 4 gesprekken: € 300,- ex. BTW, reis- en verblijfkosten.

 

 

Coaching workshop

 

 

 

Voor iedereen die een persoonlijke vraag wil uitwerken aan de hand van een spel of andere creatieve werkvorm. Gedurende 2,5 uur wordt de coachvraag uitgewerkt.

 

Investering: € 250,- ex. BTW, reis- en verblijfkosten.

 

 

Naast deze trajecten zijn er ook (meerdaagse) workshops en andere activiteiten. Zie hiervoor de pagina nieuws en agenda.

Schakeren, Meppel, 06 - 20049826, K.v.K.: 04088534 | Leveringsvoorwaarden