werkwijze

 

Weet wat je doet, en doe dan wat je wilt.

Moshe Feldenkrais

 

 

Mijn werkwijze in kernwoorden:

 

Persoonlijk leiderschap: ik werk vanuit het principe dat iedereen verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen gedrag en doelen.

 

Resultaatgericht: ik spreek een meetlat af met een duidelijk begin- en eindpunt, en een zichtbaar resultaat. Binnen het coachen werk ik vanuit een coachvraag gericht op het ontwikkelen van persoonlijk gedrag of doelen (wat maakt dat ik ..).

 

Verbindend communiceren: ik werk vanuit het gedachtengoed van Marshall Rosenberg, geweldloze communicatie. Wat je vindt is niet de sleutel tot verbinding maar wat je ervaart.

 

Patronen herkennen: ik werk vanuit het de gedachte dat wij individueel en in groepen patronen ontwikkelen als best denkbare oplossing binnen een context. Patronen herkennen en omgevingsbewust herijken maakt het mogelijk nieuwe oplossingen te bedenken, aanvaarden en toe te passen.

 

Pragmatische oplossingen: ik ben gericht op oplossingen die praktisch en bruikbaar zijn. Ik richt mij daarbij op het resultaat van ons handelen in relatie tot wat we graag willen bereiken.

 

Verbeeldingskracht: ik maak gebruik van verbeelding, creatieve vormen als tekenen en schrijfopdrachten, spelvormen en vormen van biografisch werken. Theoretische modellen gebruik ik op speelse wijze.

 

To the point: ik ben analytisch ingesteld, direct en soms wat ongeduldig.

 

Schakeren, Meppel, 06 - 20049826, K.v.K.: 04088534 | Leveringsvoorwaarden